Gratis wijnproeverij met 60 originele wijnen

Dendermonde – Drankencentrale Maes organiseert op zaterdag 17 en zondag 18 november zijn jaarlijkse Open Wijnflessen Dagen. “Dit jaar werken we samen met Volkswagengarage Buslot die gelijktijdig zijn nieuwe Golf7 voorstelt. We hebben eveneens Emily Van Aken uitgenodigd, een jonge creatieve juweelontwerpster. Zij houdt een expo van haar nieuwste creaties en verzorgt ter plekke ook een demo”, vertelt Sommelier-Conseil Els Maes.

“Zelf ontkurken we maar liefst 60 wijnflessen: van klassiekers tot origineel en authentieke wijnen. We gaan er prat op dat we een uiterst creatief en verrassende aanbod aan wijnen hebben geselecteerd uit ons uitgebreide gamma.”

Bij Drankencentrale Maes heeft men ook oog voor budgetvriendelijke wijnen en worden ook betaalbare wijnen uit Italië, Spanje en een aantal nieuwe wereldwijnen extra in de kijker gezet. Er zijn ook talrijke promoties op deze Open Wijnflessen Dagen.

De deelname aan deze wijnproeverij is gratis en bovendien ontvangt elke bezoeker een set met degustatiefiches. Sommelier-Conseil Els Maes staat het hele weekend ter beschikking voor meer tekst en uitleg.

Drankencentrale Maes bevindt zich aan het Hoogveld in Dendermonde. Het gelegenheidsadres is Buslot Garage, Korte Dijkstraat 75 in Dendermonde.

Leave a Reply