Den Ooievaar zet krokodil en kameel op het menu

Den Ooievaar

Dendermonde – Den Ooievaar op de Grote Markt werd negen jaar geleden door Guido Teirbrood en Andy Vermassen overgenomen en uitgebouwd tot een succesvolle horecazaak. “Het was toen nog een klein cafeetje”, vertelt Guido. “We zijn snel ook snacks en desserten beginnen serveren en in de loop van de jaren werd de menukaart verder uitgebreid”.

Guido en Andy zijn blijven investeren in hun zaak met als hoogtepunt de verbouwing van het naastgelegen pand en de heropening als Eet- en Fonduehuis Den Ooievaar enkele weken geleden.

Den Ooievaar is nu de enige plaats in de regio waar je kan genieten van een exotisch fonduemenu met onder meer krokodil en kameel. “We lanceerden bij de heropening van onze zaak een formule met naast een lekkere fondue ook soep, 5 sausjes, een frisse salade, keuze uit krielaardappelen, rijst, aardappel in de schil, stokbrood of handgesneden frietjes, een nagerecht en drank. De reacties zijn bijzonder positief ”, vertelt Guido.

Op de menukaart vind je fondue Blauw-Wit, fondue met exotische diersoorten, fondue Bourginonne, fondue met een mix van rundvlees, varkensvlees, kalkoen, kip, lam en gekruide worstjes, scampi fondue, scampi en gamba fondue, visfondue in huisgemaakte bouillon, veggi fondue en kinderfondue. Den Ooievaar biedt ook een speciaal bioscooparrangement waarbij na je restaurantbezoek in cinema Albert in Sint-Gillis terecht kan voor een topfilm.

Het fonduemenu wordt geserveerd op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18 uur, op zondag vanaf 12 uur. Reserveren is niet nodig, maar wel makkelijk.

Meer informatie: 052 52 06 89.

Leave a Reply