Lamme Goedzak serveert exclusief Japans rundsvlees

lamme goedzak

Lamme Goedzak is voor de liefhebbers van een stevige steak vast geen onbekend eethuis. Chef Kamiel Vertongen maakt er een erezaak van om de beste steaks te serveren.

Op de menukaart vind je onder meer Schotland Aberdeen Angus, Ierland Angus, Amerikaan Black Angus en verder heerlijk paardenvlees. Het pronkstuk op de kaart is zonder twijfel het exclusieve Wagyu Kobe, vlees van Japanse runderen.

“In ons land is er maar één producent van dit uitzonderlijk lekkere vlees”, vertelt Kamiel. Hij is ook bijzonder trots op de rundskroon op de kaart. “Iedereen kent lamskroon, maar ook rundskroon bestaat. Het is zeer mals en smaakvol vlees dat aan het bot wordt geserveerd”, legt Kamiel Vertongen uit.

Het restaurant Lamme Goedzak bestaat intussen drie jaar en heeft op websites als Tripadvisor een uitstekende reputatie. “We maken alles vers. Zelfs de frieten worden hier handgesneden. We hebben naast onze steaks ook een uitgebreide kaart met hooggewaardeerde wijnen, vooral wijnen uit Bordeaux en Bourgogne.”

Restaurant Lamme Goedzak in de Jules de Buckstraat 4A in Lebbeke is een aanrader voor wie houdt van een (h)eerlijke keuken.

Meer informatie: 052 52 89 20 of www.resto-lammegoedzak.be