Walking Dender op vrijdag 24 augustus

Dendermonde – Nu vrijdag 24 augustus vindt rond de Oude Dender in de binnenstad een nieuwe editie van ‘Walking Dender’ plaats. Het evenement is een gastronomische en artistieke wandeling langs de oevers van de Dender in de mooie binnenstad van Dendermonde. Aan een vijftigtal standen worden leuke hapjes en drankjes geserveerd aan democratische prijzen. Walking Dender is ook sfeervolle verlichting langs het water, muzikale animatie, boottochtjes op de Dender, attracties voor de kinderen en zo veel meer.

City Sounds biedt “tasty fresh cocktails en lekkere verse hamburgers” aan. Hun foodstand bevindt zich in de Franzstraat; de cocktailbar staat op het einde van de Astridlaan (kant Dijkstraat). Ook Gymmax Jazz Dance neemt met een eigen stand deel aan Walking Dender.

Ken jij nog meer verenigingen die op Walking Dender een stand hebben? Geef a.u.b. een seintje via info@editie.net.

Meer informatie: www.feestcomiteit.be

Leave a Reply