Crocantino serveert de lekkerste broodjes

Dendermonde – De liefhebbers van ovenverse belegde broodjes kunnen sinds vorige maand terecht bij Crocantino in winkelgalerij Oude Vismijn, het winkelhart tussen de Oude Vest en de Vlasmarkt.

“Ik wilde graag een eigen zaak beginnen en omdat ik graag met eten bezig ben, werd het een broodjeszaak”, vertelt Elien Steeno. De jonge vrouw komt uit Leuven, maar kwam samen met haar vriend Jochen Van Mulders uit Opwijk onlangs in onze stad wonen. “We zijn twee maanden intensief bezig geweest met de inrichting van het pand in de Oude Vismijn, want we wilden een zaak met een open karakter met veel daglicht en heldere kleuren”, aldus Elien. Het resultaat is een moderne, eigentijdse broodjeszaak met een open keuken.

Crocantino heeft ook plaats voor een twintigtal mensen. “Klanten kunnen hier rustig hun broodje opeten. En als het mooi weer is, kan dat ook buiten”, vertelt Elien en ze wijst naar de open deur die leidt naar het terras op de Vlasmarkt.

Om haar menukaart samen te stellen, moest Elien niet ver zoeken voor inspiratie. “Ik kom uit een studentenstad waar enorm veel broodjeszaken zijn en daar heb ik heel wat ideeën opgedaan. Mijn favoriete broodje is uiteraard het broodje Crocantino met aardappelsla, spekjes, gebakken ui, room en mayonaise”, vertelt ze enthousiast. Naast een groot aanbod broodjes staan op de kaart ook croque’s, panini’s en worstenbroodjes, slaatjes, koffiekoeken, appel- en chocoladetaart. Je kan er ook terecht voor een ontbijt.

Crocantino bevindt zich in winkelgalerij Oude Vismijn,Vlasmarkt 33 bus 6 in Dendermonde. Telefoon en fax: 052 55 81 45. De broodjeszaak is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7 tot 16.30 uur, woensdag van 7 tot 14 uur en zaterdag van 9 tot 16 uur. Crocantino levert ook aan bedrijven en zelfstandigen in Groot-Dendermonde. Bestellen kan makkelijk via een formulier op de website, via de telefoon of per fax.

Meer informatie: www.crocantino.be

Leave a Reply