Patisserie De Keyser lanceert Zelfgebakken.be

Dendermonde – Patisserie De Keyser – de zaak van Toon Reynier en Claire Plaquet – pakt uit met een webshop voor de thuisbakker en de professional. “Na maandenlang hard werken kunnen we met trots onze nieuwe webshop Zelfgebakken voorstellen. Het is een online webshop waar je alles kan terugvinden voor de hobby-, thuis- en professionele bakker. We bieden meer dan 250 recepten en meer dan 3.000 producten aan, verder kan je op de site ook nuttige tips terugvinden en andere informatie”, meldt het koppel. Vorig jaar nog werd Patisserie De Keyser beloond met de prestigieuze ‘Bakery Management Award’ voor de vernieuwende, kwaliteitsvolle aanpak binnen de sector.

Meer informatie: Patisserie De Keyser, Brusselsestraat 29 in Dendermonde. www.zelfgebakken.be

Leave a Reply