Ter Monde blijft Dendermonds menu serveren

Dendermonde – “We zijn september! Heel veel kinderen zijn terug naar school en voor iedereen geldt weer de normale gang van zaken. Voor ons is dit dan weer het begin van het wildseizoen met o.a. patrijs, wilde eend, hinde enzovoort”, laat chef Stefaan De Proft van Ter Monde weten. Op de website van het restaurant kan je het volledige menu nakijken.

Ter Monde serveert nog tot en met 23 december ook een typisch Dendermonds menu. “Dendermonde is spijtig genoeg niet verkozen als ambassadeur van Vlaanderen Lekker Land. Toch blijven wij ons menu met Dendermondse streekproducten serveren. Het menu is uitsluitend op reservatie te verkrijgen, met uitzondering van zaterdag”, aldus De Proft.

Op de website van restaurant Ter Monde kan je ook de vernieuwde afhaalfolder raadplegen. Naast afhaalgerechten zijn nu ook koud buffet en kaasschotels verkrijgen.

Ter Monde is voortaan enkel nog bereikbaar op het nieuwe reservatienummer: 0499 73 60 27.

Meer informatie: www.termonde.be

Leave a Reply