Restaurant Freek! bestaat binnenkort vijf jaar

Dendermonde – In zijn meest recente nieuwsbrief meldt chef Freek dat hij binnenkort iets heeft te vieren. “2013 is eigenlijk ook een beetje een feestjaar voor Freek! want binnenkort vieren wij onze vijfdee verjaardag hier in de Guldenhoofdstraat! 5 Mooie jaren waarin we van nieuwkomer in Dendermonde uitgroeiden tot een vast waarde met echte klassiekers zoals ons maandmenu, onze bouillabaisse, onze kreeftbereidingen en vooral een zeer fijne groep toffe klanten! We zijn dan ook héél blij dat we samen met onze klanten aan de volgende 5 jaar kunnen beginnen!

Restaurant Freek! presenteert alvast deze maand: tataki van zalm en wakamé, Sint Jacobsvruchten, blanke boter en fijne groenten, parelhoen met spekjes, sjalot en champignons, nougat glacé, chocoladeganache en bitter van appelsien.

Leave a Reply