Restaurant ’t Truffeltje presenteert nieuw menu

Dendermonde – Restaurant ’t Truffeltje in de Bogaerdstraat stelt zijn nieuwe menu voor.

* Marbré van Sint Jacobsvruchten & judasoor, ganzenlevermousse, bietjes zoet zuur, posteleinslaatje.

* Zeeduivel in pancetta gebakken, winterprei, zilveruitjes en hazelnootboter emulsie.

Tarbot, groene asperges, crème van witte bonen, truffeljus.

* Melkkalf ribstuk & Ossenstaart tournedos, knolselder, schorseren en Japanse andoorn in ghee wei.

Een selectie van hoeve kazen, kweepeer balsam, kramiekbrood. (suppl. 8,00 €)

* Koude soufflé van gesuikerde kastanjes, vanille-ijs met armagnac en pruimen.

Caramel flan met crème suisse.

Prijs van het menu : € 70,00 – aangepaste wijnen: € 35,00
* Prijs verkorte versie: € 55,00 – aangepaste wijnen: € 30,00

Het menu wordt per tafel, voor het ganse gezelschap geserveerd.

Leave a Reply