Freek ziet je graag in liefst twintig talen

Dendermonde – “Ek het jou lief, Lakh tirikh, Volim te, Wo ie ni, Jeg elsker dig, Ik hou van jou, I love you, Ik bin fereale op dy, Ti amo, Nakupenda, Ya lyublyu tebya, Te amo, Seni seviyorum!, Je t`aime, Ich liebe dich, Aloha wau ia oi, Taim i`ngra leat, Eu tea mo, আমি আপনাকে ভালোবাসি, ‘k Zien ou geiren. Voila, u kan het nu in 20 talen zeggen”, laat Freek in zijn meest recente nieuwsbrief weten. “Wil u het ook tonen? Een adres voor deze Valentijnsmaand: Freek!”

Op het Valentijnmenu bij restaurant Freek! staat St-Jacobsvruchten, zandwortel, pastinaak en reductie van granaatappel, skrei, créme van groene erwtjes en blanke boter, kalfsrug op de grill, kalfsjus, beukenzwam en bloemkool, dessert met witte chocolade, frambozen en vanille.

Leave a Reply