De Wijnkamer plant twee degustatieavonden

Dendermonde – “Nu alle Nieuwjaarsfestiviteiten achter ons liggen is er terug tijd voor nieuwe wijnontdekkingen”, meldt Guy Mariën van De Wijnkamer. “In februari zetten we enkele rode juweeltjes in het licht. Uit het Oostenrijkse Traisental, een op eikenhout gelagerde Zweigelt Barrique van 2007 en een cuvé van Zweigelt met Cabernet Sauvignon.Verder uit het Oostenrijkse Schrattenthal een Pinot Noir van 2006, wat een uitzonderlijk goed wijnjaar was.”

De Wijnkamer zet zijn maandelijkse degustaties in samenwerking met Amuz & Vous ook dit jaar verder. “De volgende twee avonden zijn: vrijdag 1 maart en vrijdag 26 april”, aldus Guy Mariën. “Ook tijdens deze degustaties kan u nieuwigheden verwachten”. Reserveren is nodig.

De Wijnkamer bevindt zich aan de Kasteelstraat 11 en is open op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 20 uur of vroeger op afspraak.

Meer informatie: www.dewijnkamer.be

Leave a Reply